Kutatás, szakértelem,
egyedi megoldások

Üdvözöljük az Enviroinvest Zrt. biotechnológiai üzletágának oldalán!

Szolgáltatás
Kutatás-fejlesztés
Gyártás

 

Szolgáltatásaink: DNS szekvenálás, bioinformatika, GMO-tanácsadás
Kutatás-fejlesztés: bakteriofág terápia. metagenom analízis, mikrobiális üzemanyagcella

Gyártás: ERWIPHAGE Plusz bakteriofág-alapú növényvédő szer

Nanofágterápiás Központunk 2012-ben létesült Pécsett. Mind az épület gépészeti megoldásai, mind inézetünk felszereltsége megfelel a legmodernebb műszaki színvonalnak. Rendelkezünk a genetikailag módosított organizmusokkal (GMO), valamint egyes karantén kórokozókkal végzendő munkákhoz szükséges engedélyekkel. Nanotechnológiai, molekuláris  és mikrobiológiai laboratóriumaink, valamint növény- és állatházunk felszereltsége, kialakítása garanciája a biztonságos, sikeres munkavégzésnek. Igény esetén GMP-szerű dokumentációt nyújtunk.

Újdonságok

IX International Symposium on Walnut & Pecan

Június 12. és 16. között került megrendezésre a IX Nemzetközi Szimpózium a Dióról és Pekándióról (IX International Symposium on Walnut & Pecan) a franciaországi diótermesztés központjának számító Grenoble-ben. Az Enviroinvest Zrt.-t cégünk vezérigazgató helyettese, Dr. Kovács Tamás, valamint vezető kutatója, Dr. Maroua Oueslati képviselték, akik a bakteriofágok növényvédelemben történő alkalmazhatóságát, illeteve a SuperAgroPhage néven futó, a dió baktériumos feketedését megelőző, új típusú növényvédőszer kifejlesztését célző projektünk eredményeit mutatták be.

Új cikkünk a Microorganisms szaklapban

Új cikkünk a Microorganisms szaklapban

Cégünk munkatársainak közreműködésével és koordinálásával egy átfogó tudományos tanulmány (review ) jelent meg a rangos Microorganisms lapban. A tanulmány tárgya egy veszélyes növényi kórokozó baktérium nemzetség, a Xanthomonas spp. ellenes bakteriofágterápia lehetőségeinek ismertetése. A tanulmány nemzetközi együttműködésben készült a Euroxanth COST action keretében. A review elkészültét részben az Enviroinvest Zrt részvételével futó Phagefire nemzetközi kutatás-fejlesztési projekt finanszírozta. A tanulmány díjmentesen letölthető az alábbi linkről.

Új cikk fejlesztésünkről

A válságban is előre: Újabb előrelépés, folyamatos fejlesztés! Interjú dr. Kovács Tamás vezérigazgató- helyettessel. A cikk a képre kattintva olvasható:

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

vagy hívjon bennünket: +36 72 551 044

+36 72 551 044

kovacst@enviroinvest.hu

7632 Pécs, Kertváros u. 2.

Adatvédelmi irányelvek

2024. júl 15

© Enviroinvest Zrt. Minden jog fenntartva!