Elektronikai hulladék

Begyűjtés - Feldolgozás - Ártalmatlanítás - Technológiák bontása
Ajánlatkérés e-hulladékra
Üdvözöljük elektronikai hulladék kezelő üzletágunk honlapján!

Az ENVIROINVEST Zrt. elektronikai hulladék kezelő üzletág több mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a hulladékgazdálkodás területén. Az üzletág fő tevékenysége az elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak (e-hulladék, WEEE) begyűjtése, átvétele és előkezelése, a keletkezett másodnyersanyag hasznosítása, veszélyes és nem veszélyes hulladék ártalmatlanítása.

Elektronikai hulladék kezelő fióktelepeink

Cégünk az elektronikai hulladék előkezelését Dunavecsén működő fióktelepén végzi. Kiemelten foglalkozunk Budapest, Dunaújváros és Pécs vonzáskörzetében az elektromos vagy elektronikai hulladék átvételével, de az ország egész területén rendelkezésre állunk. A hulladék elszállítás a megrendelő igénye szerint, előre megbeszélt időpontban történik. Az elektronikai hulladék leadása az Enviroinvest Zrt. fióktelepén is biztosított előzetes egyeztetést követően.

Elektronikai hulladék kezelő engedélyeink

Társaságunk rendelkezik az elektronikai hulladék begyűjtéséhez, szállításához és előkezeléséhez szükséges engedélyekkel, kiegészítve ezeket 2010 novemberétől a fémkereskedelmi engedéllyel. Tevékenységünket a mindenkor érvényes jogszabályi előírások, valamint ISO 9001 és ISO 14001 szabványok alapján működő integrált irányítási rendszerünk előírásai szerint végezzük. Elhivatottak vagyunk a  minőség- és környezeti politikánkban vállaltak teljesítésére.

Elektronikai hulladék kezelő szolgáltatásaink

Munkatársaink a partnereink gyors, megbízható kiszolgálása mellett, elkötelezett hívei a környezet védelmének, ezért közösen Önnel szeretnék elérni, hogy minél jobban szélesedjen az újra hasznosítható hulladék (nem csak az elektronikai hulladék) begyűjtésének köre. Igény esetén tanácsadói tevékenységgel segítjük munkáját, a keletkezett elektronikai hulladék szakszerű kezelése érdekében.

Az Enviroinvest Zrt. elektronikai hulladék kezelő üzletága kiemelten foglalkozik az elektronikai, elektromos hulladék más néven e-hulladék gyűjtésével, kezelésével. Az elektronikai vagy elektromos hulladék kezelés területén vállaljuk az e-hulladék begyűjtését, átvételét, felvásárlását, szállítását, feldolgozását, újra hasznosítását. Az elektronikai hulladék leadása az Enviroinvest Zrt. fióktelepén is biztosított előzetes egyeztetést követően.

Rólunk röviden

Az ENVIROINVEST Zrt. jogelődjeivel együtt 2004 évtől végez elektronikai-hulladék kezelői tevékenységet, hangsúlyt helyezve a feldolgozói kapacitás fejlesztésével egyidejűleg a szolgáltatás minőségi színvonalának növelésére. Cégünk környezetvédelmi társaságként elkötelezett híve az elektronikai hulladék elkülönített gyűjtésének, mely által megakadályozhatjuk a környezetszennyezést. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy szolgáltatásunk során tevékenységünk átlátható, ellenőrizhető legyen, biztosítva a hulladékká vált elektronikai berendezések ellenőrzött körülmények közötti kezelését.

Főbb tevékenységeink

Elektronikai hulladék begyűjtése

Vállaljuk  kis- közép- és nagyvállalkozások, intézmények és önkormányzatok elektronikai hulladék begyűjtését, átvételét.

Országos begyűjtőhálózatot üzemeltetünk.

Külön kérésre helyszínre is megyünk!

Elektronikai hulladék kezelése

Kézi és gépi technológiával végezzük az elektronikai hulladék feldolgozását, mely során a keletkező veszélyes hulladékot ártalmatlanítjuk, míg a hasznosítható másodnyersanyagot kinyerjük.

Vállaljuk adathordozók végleges fizikai megsemmisítését.

Technológiai bontás

Elavult, korszerűtlenné vált gépek, tartályok, vezetékek, kazánok és egyéb technológiai berendezések bontása.

A bontást megelőzően cégünk technológiai kiszerelési tervet készít és engedélyeztet. A bontásból kikerülő fémtartalmú és nemfémes anyagokat elszállítjuk és erre engedéllyel rendelkező átvevőnek adjuk át. A szállítások után anyagmérleget készítünk HAK kódonként.

 

Céljaink az elektronikai hulladék kezelésének területén

Távoli céljaink között szerepel az ENVIROINVEST Zrt. meghatározó és jól működő nagyvállalattá történő fejlesztése, sikeresen helytállva az elektronikai hulladék (e-hulladék, elektromos hulladék) feldolgozó ipar kihívásainak valamint leendő és meglévő ügyfeleink elvárásainak. E célunk elérését kitartó munkával és folyamatos technológiai fejlesztésekkel, innovatív beruházásokkal igyekszünk elérni. Felsorolt céljaink eléréshez kíváncsiak vagyunk partnereink véleményére, javaslataira, esetleges kritikáikra, melyek tanulságainak levonásával, a szükséges elemzések elvégzésével emelni szeretnénk szolgáltatásunk színvonalát, minőségét. Szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeiket az alábbi elérhetőségen tehetik meg.

Feldolgozott elektronikai hulladék menyisége (kg)

2019

2020

2021

Miért minket válasszon?

  • szükséges engedélyekkel rendelkezünk
  • versenyképes árakkal dolgozunk
  • tudunk segíteni a szállításban is
  • rendszerünk átlátható, átvételhez, szállításhoz kapcsolódó dokumentációt minden esetben küldjük megrendelőinknek

 Önkormányzatok figyelmébe ajánljuk más hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi, önkormányzati szolgáltatásainkat is.

Dolgozzunk együtt!

Adatvédelmi irányelvek

március 28, 2023

© Enviroinvest Zrt. Minden jog fenntartva!