Elektronikai hulladék

Begyűjtés - Feldolgozás - Ártalmatlanítás - Technológiák bontása
Ajánlatkérés e-hulladékra
Üdvözöljük elektronikai hulladék kezelő üzletágunk honlapján!

Az ENVIROINVEST Zrt. elektronikai-hulladék kezelő üzletág közel tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a hulladékgazdálkodás területén. Az üzletág fő tevékenysége az elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak (e-hulladék, WEEE) begyűjtése, átvétele és előkezelése, a keletkezett másodnyersanyag hasznosítása, veszélyes és nem veszélyes hulladék ártalmatlanítása.

Elektronikai hulladék kezelő fióktelepeink

Cégünk az elektronikai hulladék előkezelését Dunavecsén működő fióktelepén végzi. A folyamatosan bővülő gyűjtőhálózat kiszolgálása érdekében az ENVIROINVEST Zrt. középtávú terveiben szerepel új bontóüzemek létrehozása.

Elektronikai hulladék kezelő engedélyeink

Társaságunk rendelkezik az elektronikai hulladék begyűjtéséhez, szállításához és előkezeléséhez szükséges engedélyekkel, kiegészítve ezeket 2010 novemberétől a fémkereskedelmi engedéllyel. Tevékenységünket a mindenkor érvényes jogszabályi előírások, valamint ISO 9001 és ISO 14001 szabványok alapján működő integrált irányítási rendszerünk előírásai szerint végezzük. Elhivatottak vagyunk a  minőség- és környezeti politikánkban vállaltak teljesítésére.

Elektronikai hulladék kezelő szolgáltatásaink

Munkatársaink a partnereink gyors, megbízható kiszolgálása mellett, elkötelezett hívei a környezet védelmének, ezért közösen Önnel szeretnék elérni, hogy minél jobban szélesedjen az újra hasznosítható hulladék (nem csak az elektronikai hulladék) begyűjtésének köre. Igény esetén tanácsadói tevékenységgel segítjük munkáját, a keletkezett elektronikai hulladék szakszerű kezelése érdekében.

Az Enviroinvest Zrt. elektronikai hulladék kezelő üzletága kiemelten foglalkozik az elektronikai, elektromos hulladék más néven e-hulladék gyűjtésével, kezelésével. Az elektronikai vagy elektromos hulladék kezelés területén vállaljuk az e-hulladék begyűjtését, átvételét, felvásárlását, szállítását, feldolgozását, újra hasznosítását. Az elektronikai hulladék leadása az Enviroinvest Zrt. fióktelepén is biztosított előzetes egyeztetést követően.

Elektronikai hulladék kezelő szolgáltatásaink

Rendszeresen szervezünk lakossági elektronikai hulladék gyűjtési akciókat, hogy biztosíthassuk az elektromos és elektronikai berendezések megfelelő leadását, átvételét, szállítását, újra hasznosítását. Kiemelten foglalkozunk Budapest, Dunaújváros és Pécs vonzáskörzetében az elektromos vagy elektronikai hulladék átvételével, de az ország egész területén rendelkezésre állunk.

Az ENVIROINVEST Zrt. jogelődjeivel együtt 2004 évtől végez elektronikai-hulladék kezelői tevékenységet, hangsúlyt helyezve a feldolgozói kapacitás fejlesztésével egyidejűleg a szolgáltatás minőségi színvonalának növelésére. Cégünk környezetvédelmi társaságként elkötelezett híve az elektronikai hulladék elkülönített gyűjtésének, mely által megakadályozhatjuk a környezetszennyezést. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy szolgáltatásunk során tevékenységünk átlátható, ellenőrizhető legyen, biztosítva a hulladékká vált elektronikai berendezések ellenőrzött körülmények közötti kezelését.

Céljaink az elektronikai hulladék kezelésének területén

Távoli céljaink között szerepel az ENVIROINVEST Zrt. meghatározó és jól működő nagyvállalattá történő fejlesztése, sikeresen helytállva az elektronikai hulladék (e-hulladék, elektromos hulladék) feldolgozó ipar kihívásainak valamint leendő és meglévő ügyfeleink elvárásainak. E célunk elérését kitartó munkával és folyamatos technológiai fejlesztésekkel, innovatív beruházásokkal igyekszünk elérni. Felsorolt céljaink eléréshez kíváncsiak vagyunk partnereink véleményére, javaslataira, esetleges kritikáikra, melyek tanulságainak levonásával, a szükséges elemzések elvégzésével emelni szeretnénk szolgáltatásunk színvonalát, minőségét. Szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeiket az alábbi elérhetőségen tehetik meg.

Feldolgozott elektronikai hulladék menyisége (kg)

2018

2019

2020

Főbb tevékenységeink

Elektronikai hulladék begyűjtése

Vállaljuk elektronikai hulladék begyűjtését, átvételét. 

Országos begyűjtőhálózatot üzemeltetünk. 

 

Kívánságra házhoz megyünk!

Elektronikai hulladék újrahasznosítása

Kézi és gépi technológiával végezzük az elektronikai hulladék feldolgozását, mely során a keletkező veszélyes hulladékot ártalmatlanítjuk, míg a hasznosítható másodnyersanyagot kinyerjük. Vállaljuk adathordozók végleges fizikai megsemmisítését . 

Technológiai bontás

Az oldal szerkesztés alatt van 

Miért ajánljuk az Enviroinvest Zrt-t?

  • szükséges engedélyekkel rendelkezünk
  • versenyképes árakkal dolgozunk
  • tudunk segíteni a szállításban is
  • rendszerünk átlátható, átvételhez, szállításhoz kapcsolódó dokumentációt minden esetben küldjük megrendelőinknek

 Önkormányzatok figyelmébe ajánljuk a lakossági elektronikai hulladék gyűjtésen túl, más hulladékgazdálkodási, környezetvédelmi, önkormányzati szolgáltatásainkat is.

Aktuális átvételi áraink

Egyéb híreink

Dolgozzunk együtt!

Adatvédelmi irányelvek

2022. jan 18

© Enviroinvest Zrt. Minden jog fenntartva!